ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ

Οι συναγερμοί χωρίζονται σε ενσύρματους και ασύρματους.

 

Ενσύρματοι Συναγερμοί
 
Τα ενσύρματα συστήματα συναγερμού είναι τα περισσότερο διαδεδομένα και αυτά που απαιτούν λιγότερη συντήρηση και έχουν μικρότερο κόστος σε σχέση με τα ασύρματα.

Τι περιλαμβάνει ένα ενσύρματο σύστημα συναγερμού;
Ένα ενσύρματο σύστημα συναγερμού αποτελείται:
  Aπό την κεντρική μονάδα συναγερμού που μπορεί να δεχθεί περισσότερες από 128 ζώνες ανάλογα τις απαιτήσεις του έργου.
 
  Πληκτρολόγια χειρισμού του συστήματος πολλών τύπων. (Τύπου led με αριθμούς , τύπου LCD υγρών κρυστάλλων με περιγραφή και οδηγίες στα ελληνικά , τύπου touch νέας τεχνολογίας με οθόνη αφής).
 
  Περιφερειακά εσωτερικού και εξωτερικού που είναι οι διάφοροι αισθητήρες. Εκεί έχουμε μεγάλη γκάμα επιλογών , ανάλογα με το τι απαιτήσεις που έχει ο κάθε πελάτης. 

Αναφέρουμε κάποια από αυτά (
Εξωτερικές Δέσμες beams, Ραντάρ εξωτερικά και ραντάρ εξωτερικά τύπου κουρτίνας, εξωτερικές μπάρες τύπου κουρτίνας, μαγνητικές επαφές εσωτερικά καθώς και ανιχνευτές κίνησης  ανιχνευτές φωτιάς,  ανιχνευτές πλημύρας, θραύσης κρυστάλλων, δόνησης, μπουτόν απειλής κ.α.)

Η επιλογή γίνεται  πάντα με την δική μας  βοήθεια και ενημέρωση. 
 
  Σειρήνα εξωτερική μεγάλης ακουστικής ισχύς και πιστοποιημένης ποιοτικής κατασκευής
 
  Σειρήνα εσωτερικού χώρου "πανικού"
 
  Μπαταρίες για την αδιάλειπτη λειτουργία του συστήματος χωρίς ρεύμα. 
 
Όσον αφορά την καλωδίωση εάν δεν υπάρχει τοποθετείται από τους τεχνικούς μας χωρίς σκαψίματα και ζημιές διακριτικά και σχεδόν μη ορατά.
 
Ασύρματoι Συναγερμοί
 
Οι ασύρματοι συναγερμοί είναι η λύση για κάποιον που δεν θέλει καθόλου καλώδια και τρυπήματα μέσα στο σπίτι. Χρειάζεται λιγότερο χρόνο για την εγκατάσταση.

Διαθέτει μεγάλη γκάμα περιφερειακών, πληκτρολόγια, ανιχνευτές. Το μοναδικό του μειονέκτημα του θα έλεγε κανείς ότι είναι μεγαλύτερο το  κόστος των περιφερειακών υλικών.

Δυνατότητες συστημάτων
  Σύνδεση με κέντρο λήψεως σημάτων μέσω τηλεφωνικής γραμμής , GPRS , IP για την 24ωρη εποπτεία του συστήματος μας
 
  Εφαρμογή από κινητό για πλήρη ελέγχο και διαχείριση του συστήματος μας απομακρυσμένα ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ
 
Ο συναγερμός θα τοποθετηθεί  , θα προγραμματιστεί και θα εξηγηθεί με πολύ λεπτομέρεια και θα γίνουν πολλές δοκιμές μέχρι το σύστημα κατανοηθεί απόλυτα από τον τελικό χρήστη.

Εμείς θα είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες την ημέρα για επεξήγηση και απορίες λειτουργίας.
 

 


 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Παρακάτω αναφερόμαστε στις μάρκες των συναγερμών (ενσύρματων  - ασύρματων) που εγκαθιστούμε και είμαστε πιστοποιημένοι τεχνικοί σε αυτούς παρέχοντας γραπτή 4ετή εγγύηση. 

Οι λύσεις μας λειτουργούν άριστα σε συστήματα ασφαλείας εγκαταστάσεων υψηλού κινδύνου, όπως τράπεζες, στρατιωτικά αντικείμενα, γραφεία που χειρίζονται εμπιστευτικά έγγραφα ή κοσμηματοπωλεία. 

 


 

DSC Powerseries Neo made in CANADA
Θεωρείτε ως το πιο ολοκληρωμένο υβριδικό σύστημα που διατίθεται στην αγορά σήμερα, το PowerSeries Neo προσφέρει ευέλικτη επεκτασιμότητα και πολλές ευκαιρίες επέκτασης. Μια ποικιλία από πίνακες ελέγχου, ένα ευρύ φάσμα συμβατών ασύρματων συσκευών με δυνατότητα PowerG και μια ολοκληρωμένη σειρά μονάδων επέκτασης που προστατεύουν την επένδυση και εξασφαλίζουν ανάπτυξη στο μέλλον.

Υπάρχουν τέσσερις πίνακες ελέγχου που κυμαίνονται από 16 έως 128 ζώνες παρέχουν στο PowerSeries Neo έναν αξιόπιστο καρδιακό παλμό για να καλύψει μια σειρά εγκαταστάσεων συστήματος ασφαλείας με ακόμη και τις πιο απαιτητικές απαιτήσεις διαμέρισης.

Αυτά τα πάνελ ενσωματώνονται πλήρως με την εκτενή επιλογή συσκευών με δυνατότητα PowerG που έχουν δημιουργηθεί με γνώμονα την απλότητα της εγκατάστασης και τη φιλικότητα προς τον χρήστη.

Ένα ευρύ φάσμα συσκευών αξιοποιεί τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες για να αξιοποιήσει την άνεση, την ευελιξία και τις ανώτερες δυνατότητες που προσφέρει η αμφίδρομη ασύρματη τεχνολογία PowerG. Οι συσκευές PowerSeries Neo απαιτούν ελάχιστο χρόνο εγκατάστασης λόγω λιγότερων απαιτήσεων καλωδίωσης, επιτρέποντας την εγκατάσταση συσκευών ακόμη και στις πιο δύσκολες περιοχές.

 

Η ευρεία επιλογή συσκευών περιλαμβάνει ανιχνευτές κίνησης με δυνατότητα PowerG, επαφές, ασύρματα κλειδιά και διάφορες συσκευές ασφάλειας ζωής, όπως ανιχνευτές καπνού και μονοξειδίου του άνθρακα. Σχεδιασμένο με μια κλιμακωτή προσέγγιση για την κάλυψη μελλοντικών αναγκών, η τεράστια επιλογή των διαθέσιμων συσκευών και περιφερειακών που διατίθενται για το PowerSeries Neo είναι απρόσκοπτα ενσωματωμένη με μια εξαιρετικά ολοκληρωμένη σουίτα λογισμικού απομακρυσμένης υπηρεσίας για την υποστήριξη καινοτόμων προηγμένων δυνατοτήτων, όπως επαλήθευση συναγερμού και απομακρυσμένη διάγνωση.

 


 

SATEL made in Poland
Η γκάμα προιόντων της εταιρείας SATEL περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα εξοπλισμού για την σύνθεση συστημάτων συναγερμού εισβολέα, από απλές μονάδες που προορίζονται για μαγαζιά και σπίτια μέχρι και προηγμένα πολύπλοκα συστήματα που συνδυάζουν τη λειτουργικότητα του συστήματος συναγερμού με την ολοκληρωμένη αυτοματοποίηση και λειτουργίες ελέγχου πρόσβασης.

Έχοντας στο μυαλό τους πελάτες που αναζητούν επαγγελματικές λύσεις εξασφαλίζοντας κορυφαία ασφάλεια σχεδιάσαμε συστήματα συναγερμού συμβατά με τις GRADE 3 απαιτήσεις από τα νεότερα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Η διαθέσιμη γκάμα εξοπλισμού επιτρέπει να βρεθεί ακριβώς η λύση που ταιριάζει για τις συγκεκριμένες ανάγκες του έργου, κάτι που επιτρέπει την εξοικονόμηση χρημάτων. 

Ο συνδυασμός των λειτουργιών ελέγχου πρόσβασης με τα οφέλη του συστήματος συναγερμού εισβολέα προσφέρουν ευκολότερη και πιο αποτελεσματική συντήρηση του συστήματος. 

Τα πολυάριθμα πιστοποιητικά επιβεβαιώνουν τον υψηλό βαθμό ασφάλειας του προσφερόμενου εξοπλισμού.

 


 

AJAX made in Russia
Ασύρματος Συναγερμός Ajax ο συνδυασμός της τέχνης με την τεχνολογία, οδήγησε στη δημιουργία ενός εξαιρετικά αξιόπιστου, κομψού, εύκολου στην εγκατάσταση και φιλικού προς το χρήστη συστήματος ασφαλείας. 

Το  Ajax Systems προάγει την καινοτομία στην ασφάλεια. Πιστεύουμε στο λαμπρό μέλλον του Διαδικτύου των Πραγμάτων (Internet of Things) με την ασφάλεια σαν πρωταρχικό άξονα, εστιάζοντας στην υψηλή τεχνολογία, την κομψή εμφάνιση και την ευκολία στη χρήση.

Τα νέας γενιάς Ασύρματα Συστήματα Ασφαλείας Ajax με στοιχεία «έξυπνης» κατοικίας, συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα τόσο των κυριότερων συστημάτων DIY (do it yourself) όσο και των επαγγελματικών συστημάτων συναγερμού.

Για μοντέρνα αλλά και σοβαρή επαγγελματική λύση, η ανάπτυξη της οποίας συνεχίζεται, ώστε να ολοκληρωθεί το οικοσύστημα των οικιακών αυτοματισμών, διεισδύοντας βαθύτερα στην αγορά των Smart Home Συστημάτων Ασφαλείας.